БЕСПЛАТНЫЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Ровно
Валюта:
Вход

Растворитель, добавляется в краски ксилол

  • Фото: Растворитель, добавляется в краски ксилол

Опис: ксилол - це нафтопродукт, який виготовляється безпосередньо на виробничому обладнанні, а його хімічний склад включає С8Н10. Він складається з багатьох ізомерів, таких як ксилол, етилбензол та інші, отримані при відділенні нафтових фракцій. На вигляд продукт нагадує прозору рідину, але насправді у своєму складі ця рідина не містить води та інших домішок.

Застосування: ксилол є складовою частиною практично всіх розчинників, які тільки існують на сьогоднішній день, а також він застосовується для отримання ксілолових ізомерів. Його часто застосовують при розведенні лакофарбових матеріалів, а також у легкій і важкій промисловості для кремнійорганічних полімерів. Він є самим універсальним засобом для розчинення не тільки лакофарбових виробів, але також і пластмаси, смол.

У виробничих цілях ксилол застосовується на виробництві різноманітних пластмасових виробів, а також при виробництві лінолеуму і різноманітних мастик.

Техніка безпеки: якщо речовина використовується безпосередньо в чистому вигляді, воно є досить небезпечним для людини і вимагає відповідного оберігання: рукавички, респіратори. Уникайте вдихання парів ксилолу, роботи проводити потрібно тільки в добре провітрюваному приміщенні. Також ксилол є і пальним, легкозаймистою речовиною, тому слід максимально убезпечити знаходження суспензії далеко від можливого вогнища вогню.

Поделиться:

← вернуться в Растворитель в Ровно

Цена: 30 гривен

На сайте с 06 мая 2014
Город: Ровно
Дата: Среда, 02 июля 2014
Просмотров: 289 разместить в TOP ↑
или посмотреть все контакты


Captcha image

  Похожие объявления:

  Просмотренные объявления: